Mind en Body, 14 november 2021

Salam aleekum beste broeders en zusters,

Hierbij nodigen wij jullie uit voor een sportieve, gezellige en leerzame activiteit! Dit keer is een gescheiden bijeenkomst voor dames en heren gepland. Beide activiteiten zijn gepland op 14 november. De mannenactiviteit zal plaatsvinden in Dordrecht en de vrouwenactiviteit in Delft. Er is helaas alleen plek voor 30 personen per activiteit. Minimumleeftijd is 12 jaar.

Tijdens beide bijeenkomsten staat de mentale en de fysieke gezondheid centraal. Naast korte lezingen/toespraken wordt er ook lekker gesport! Het programma wordt afgesloten met wat lekkers!

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. 

Ws,
AJO

NB: volgens de huidige wet zijn wij verplicht om een CTB (Coronatoegansbewijs) te vragen. Als je geen vaccinatiebewijs of herstelbewijs hebt, dan kun je eventueel gebruik maken van https://www.testenvoortoegang.org/. Uitslag volgt binnen 2 uur en is 24 uur geldig.
 
 

Afdrukken

Arbaeen: mijn reis (AJO bijeenkomst), 1 oktober 2021

Salam aleekum beste broeders en zusters,
 
Op vrijdagavond 1 oktober 2021 organiseert Ahlalbait Jongeren een bijeenkomst ter herdenking van de 'Arbaeen' van Imam Hussein (a).
Tijdens deze bijeenkomst nemen wij jullie mee in de beleving van iemand die de Arbaeen heeft ervaren. Daarnaast bestaat het programma uit een Koranrecitatie, Ziaret, Lezing en rouwzang.
 
 
 
Tijdens de inloop wordt een kleine maaltijd uitgedeeld. Wees op tijd, want we starten stipt op tijd.
 
InshaAllah tot dan en als er vragen zijn, dan horen we het graag.
 
Wassallam,
AJO
 
NB: het tonen van een coronatoegangsbewijs is niet nodig.

Afdrukken

De Misconcepties: Muharram (AJO Bijeenkomst), 28 augustus 2021

Salam aleekum beste broeders en zusters,

De heilige maand Muharram is nog gaande en de boodschap van Imam Hussein (a) blijft zich verspreiden. Bij deze nodigt Ahlalbait Jongeren jullie uit voor een bijeenkomst om meer te leren over de essentie van deze maand en om de misconcepties hierover te bespreken.

WhatsApp_Image_2021-08-25_at_1.07.03_PM.jpeg

Het programma bestaat uit een Koranrecitatie, Ziaret en een interactief deel voor de pauze. Na de pauze is er nog een lezing en een rouwzang.

Van ten voren aanmelden is niet meer verplicht. Er zijn 100 stoelen beschikbaar. Aanmelden kan aan de deur. Als het vol is, kan het programma vanuit een andere zaal gevolgd worden op een scherm.

InshaAllah zien wij jullie dan! Als er nog vragen zijn dan horen we het graag!

Ws,
AJO

Afdrukken

Meer artikelen...