AJO Bijeenkomst: "World Hijab Day", 1 maart 2015

In de naam van Allah, de Barmhartige de Genadevolle

World Hijab Day is een jaarlijkse event dat op 1 februari plaatsvindt. Moslim en niet-moslim vrouwen worden op deze dag aangemoedigd om de hidjab te dragen, en het leven te ervaren als een hidjab dragende vrouw. Ahlalbait Jongeren Organisatie organiseert in dit kader een bijeenkomst speciaal voor de dames op zondag 1 maart. Deze bijeenkomst zal volledig in teken staan van de vrouw in de islam en de hidjab. Het programma zal bestaan uit persoonlijke verhalen van zusters over hun hidjab, lezingen over de hidjab en de vrouw in de islam en leuke en leerzame workshops! Daarnaast zal het natuurlijk een erg gezellige dag worden waar de dames elkaar beter kunnen leren kennen en van elkaar kunnen leren. Het doel van deze bijeenkomst is daarom ook om vooral je vriendinnen mee te nemen en kennis te laten maken met het hidjab-concept. Moslim of niet-moslim, iedereen is welkom!

https://www.youtube.com/watch?v=WTJwt1yA0eM

Ps. Voor de meereizende en geïnteresseerde mannen (die hun zus/vrouw/moeder etc. brengen) is er een apart programma in een andere zaal.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/391051807741038

Jullie komst is het succes van elke bijeenkomst! 

Samengevat

Datum: zondag 1 maart 2015

Inloop: 12:30 uur 

Begin programma: 13:00 uur

Einde programma: 17:00 uur

Locatie: Karel de stouteplein 23, Rotterdam

Bereikbaarheid OV: 9292.nl

Bereikbaarheid auto: maps.google.nl

Vragen

Mocht je nog vragen hebben laat dan een bericht achter of stuur ons een email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

InshaAllah zien wij jullie tijdens de bijeenkomst!

Ws,

Ahlalbait Jongeren Organisatie

Afdrukken

Je moet je registeren om een opmerking te komen plaatsen. Dit kan simpel via de login knop rechtsboven in het menu.