"Is jouw leven in balans?", 29 maart 2015

In de naam van Allah, de Barmhartige de Genadevolle,

Salam aleekum beste broeders en zusters,

Hierbij nodigt Ahlalbait Jongeren Organisatie jullie uit voor een bijeenkomst met als thema: "Is jouw leven in balans?"Tijdens deze bijeenkomst gaan we een kritisch blik werpen naar hoe wij ons leven inrichten en hoe wij het beste in balans kunnen leven. Leven wij wel gezond en besteden wij onze tijd wel nuttig? Hoe verdelen wij onze tijd tussen ons aardse leven en ons geloof? Gaat dit wel goed samen?

Het programma

We zullen inshaAllah beginnen met het gezamenlijk gebed met daaropvolgend een koranrecitatie met de prachtige stem van Hadj Ali Al Touraihi. Hierna volgt de presentatie die als wake-up call zal dienen, deze zal worden gegeven door broeder Mohammad Ali Ahmadi. Zuster Mona zal ons vervolgens in een presentatie uitleggen welke invloed en gevolgen muziek heeft op ons met behulp van de wetenschap en overleveringen van de Ahlalbait. Voordat we pauzeren volgt een interactieve quiz met interessante en reflectieve feitjes. Hierna is het tijd voor een welverdiende pauze. Hadj Waiel Alkhateeb zal ons na de pauze inzichten geven in de basiselementen die vereist zijn voor een compleet leven. Na deze lezing zullen we de dag afsluiten met een discussiemoment waar gereageerd kan worden op een aantal stellingen die te maken hebben met 'leven in balans'. Wat volgt is ten slotte een gezond en heerlijk maaltijd.

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/1434687836824004/

Jullie komst is het succes van elke bijeenkomst! 

Samengevat:

Datum: zondag 29 maart 2015

Locatie: Karel de stouteplein 23, Rotterdam

Inloop: 13:15 uur

Begin-eind programma: 13:45-17:30 uur

Bereikbaarheid OV: 9292.nl

Bereikbaarheid auto: maps.google.nl

Vragen

Mochten er nog vragen zijn laat dan een bericht achter of stuur ons een email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

InshaAllah zien wij jullie tijdens de bijeenkomst!

Ws,

Ahlalbait Jongeren

Afdrukken

Je moet je registeren om een opmerking te komen plaatsen. Dit kan simpel via de login knop rechtsboven in het menu.