Ontmoeting met een geleerde: Sayed Rasheed Al Hosseini (1 oktober 2016)

In de naam van Allah, de Meest Barmhartige, de Meest Genadevolle

Aanstaande zaterdag 1 oktober is er een unieke mogelijkheid tot het ontmoeten van een geweldige geleerde uit Irak. Niemand minder dat Sayed Rasheed Al Hussaini zal AJO in Nederland bezoeken. Voor zijn komst organiseren wij een unieke bijeenkomst waarin het leven van de jongeren in het Westen centraal zal staan. 

Er staat een korte toespraak en een uitgebreide Q&A gepland waarin jullie de mogelijkheid hebben tot het stellen van verschillende soorten vragen aan deze geleerde. Alles zal in het Nederlands vertaald worden en de vragen kunnen via verschillende manieren gesteld worden (e-mail, whatsapp, facebook, papier). 

De inloop zal zaterdag om 17.30 uur zijn en wij zullen om 18.00 uur met de wil van Allah starten met het programma. Het gezamenlijk gebed onder leiding van de Sayed zal om 19.45 verricht worden, waarna er om 20.15 uur een Arabische + Farsi Q&A gepland staat. 

Oftwel, een dag voor jong en oud en mensen van alle achtergronden. Help ons met het promoten van deze bijeenkomst en verspreid het woord! 

Iedereen is welkom! Neem dus ook jullie familieleden en vrienden mee! Tot dan! 

Locatie: Karel de Stouteplein 23, Rotterdam

Link naar Facebook Event: https://www.facebook.com/events/300638226984209/

Afdrukken

Je moet je registeren om een opmerking te komen plaatsen. Dit kan simpel via de login knop rechtsboven in het menu.