Reeks Muharram bijeenkomsten (8 & 9 oktober 2016)

In de naam van Allah, de Meest Barmhartige, de Meest Genadevolle

De heilige maand muharram is erg dichtbij. Een maand dat in het teken staat van de revolutie van de kleinzoon van de heilige profeet Mohammed (s). Het was Imam Hussain (a) die zichzelf en zijn familieleden opofferde om de religie van zijn grootvader, de islam, te redden van zijn ondergang. En nu, in het jaar 2016, herdenken wij met trots de man die standvastig bleef aan de boodschap van Allah swt en zijn profeet. Labayka Ya Hussain.

Ahlalbait Jongeren nodigt jullie uit voor een reeks bijeenkomsten op zaterdag 8 en zondag 9 oktober, waarin de boodschap en verhaal van deze heilige imam op een unieke manier zal worden voorgedragen en besproken. Daarnaast zal broeder Waiel Alkhateeb ons verrijken met een zeer leerzame lezing waarin reflectie op deze heilige boodschap centraal zal staan.

De inloop voor beide dagen zal om 13:00 uur zijn, het gezamenlijk gebed zal om 13:30 uur verricht worden en het programma zal vervolgens om 14:00 uur stipt (!) starten. Het belooft een leerzame en inspirerende weekend te worden!

Link Event-pagina: https://www.facebook.com/events/1790367617845697/

Tot dan In Sha Allah!

Afdrukken

Je moet je registeren om een opmerking te komen plaatsen. Dit kan simpel via de login knop rechtsboven in het menu.