Reeks bijeenkomsten met Sayed Mostafa Al Qazwini (2-4 december 2016)

In de naam van Allah, de Meest Barmhartige, de Meest Genadevolle,

Ahlalbait Jongeren Organisatie kondigt met trots een reeks bijeenkomsten aan met Sayed Mostafa Al Qazwini ter ere van de Profeet Mohammed (s). Na een geslaagde bezoek in 2014 zal de Sayed ook dit jaar de jongeren in Nederland bezoeken en we hopen wederom weer op jullie komst. De bijeenkomsten zullen dit keer inshaAllah plaatsvinden op 2, 3 en 4 december 2016. Reserveer deze dagen alvast in je agenda!

Sayed Mostafa Al Qazwini

Sayed Moustafa al-Qazwini is de zoon van Ayatollah Murteda Al-Qazwini. Hij is een ervaren internationale spreker, die als een van de eerste lezingen gaf in het Engels. Hij deed dit in verschillende steden in Amerika en in Engeland. Hij is de oprichter van de Islamic Educational Center of Orange County en Islamic Cultural Center of San Diego.

De Sayed heeft in 1985 zijn masterdiploma voor Islamitische studies behaald in Qom (Iran). Hij is hierna professor geweest in verschillende universiteiten, waaronder in Damascus (Syria) en Londen (Engeland).

Link naar het Twitteraccount van de Sayed: https://twitter.com/SMQazwini

Programma

* Op vrijdag 2 december zullen we in samenwerking met christelijke studenten een bijeenkomst houden in de Erasmus Universiteit te Rotterdam met als thema: 'de waarde van religie in ons leven'.

* Op zaterdag 3 december zullen we onze bijeenkomst houden in het UCK in het midden van Utrecht met een college-tour setting waar we meerdere onderwerpen met de Sayed zullen bespreken (+ een interactief gedeelte).

* Op zondag 4 december zal het leven van de heilige profeet Mohammed (s) centraal staan in onze bijeenkomst in Stichting Iman te Rotterdam. Een lezing en ruime Q&A zullen dan het programma vullen.

Zie flyer hieronder voor de tijd en locatie. Houd de event-pagina in de gaten voor meer nieuws betreft deze bijeenkomsten.

Event pagina: https://www.facebook.com/events/168732723589197/

Afdrukken

Je moet je registeren om een opmerking te komen plaatsen. Dit kan simpel via de login knop rechtsboven in het menu.