Mijn beproeving! Help, ik word getest!, 4 februari 2018

Help, ik word getest!

Een middag met persoonlijke verhalen van broeders en zusters die hun eigen ervaringen delen met betrekking tot de verschillende beproevingen die zij hebben ondergaan. Beproevingen waar hun geduld, doorzettingsvermogen en met name geloof zwaar op de proef werd gesteld. Het is de bedoeling dat het een interactieve bijeenkomst zal zijn waar wij hopen dat door onze ervaringen met elkaar te delen in de moeilijkheden en testen die wij allen ondergaan .. ons geloof en geduld zal toenemen.

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/810026385850343/ 

preview

Vooral in deze tijd, waarin het zijn van een gelovige moslim niet de makkelijkste uitdaging is, vinden wij het belangrijk om als jongeren ervaringen te delen opdat we meer begrip zullen hebben voor wat het werkelijke doel van het leven is en hopelijk de uitdagingen van het leven te kunnen weerstaan.

Inloop: 13.30 uur.
Start: 14.00 uur.
Einde: 16.00 uur.

Locatie: Dordrecht, Toermalijnring 210; bovenverdieping van Grand Café Leyaal.

Kom je met OV? Stuur ons dan even een bericht via Facebook of email (info @ahlalbait.nl) voor de mogelijkheden.

- Je kan om 13:29 vanaf Dordrecht Centraal Station bus 166 van Connexxion, richting Rotterdam Zuidplein nemen en uitstappen bij halte Kiltunnel. Vanaf daar is het ongeveer 10 minuten lopen. Kijk voor de zekerheid op 9292.nl

- Mocht je deze optie niet kunnen halen, laat het ons weten via email of Facebook en AJO haalt je dan op vanaf Dordrecht Centraal Station.

Voldoende gratis parkeergelegenheid. Na afloop wordt er een maaltijd uitgedeeld. De bijeenkomst is geheel in het Nederlands. Iedereen is zoals altijd welkom: jong of oud, onafhankelijk van afkomst of religie.

Ws,
AJO

Afdrukken

Je moet je registeren om een opmerking te komen plaatsen. Dit kan simpel via de login knop rechtsboven in het menu.