Een Wonder In Het Memoriseren Van De Heilige Koran, 16 maart 2018

Salam aleekum beste broeders en zusters,

Wij nodigen jullie graag uit voor een speciale Koranavond met als thema; Een wonder in het memoriseren van de heilige Koran met als speciale gast Dhr Mohammed Mahdi Haghgouyan.

Link Facebook-Event: https://www.facebook.com/events/182084509237526/ 

Promotievideo: https://www.facebook.com/ahlalbaitjongeren/videos/1872823766121724/ 

flyerwebKoran16032018

Dhr Haghgouyan heeft de bijzondere gave dat hij de Koran op verschillende manieren uit zijn hoofd kent en het op een ongelooflijk snelle wijze kan reproduceren. Een uitzonderlijk talent die wij graag aan jullie willen laten zien.

Het programma begint om 19:00 uur met het gezamenlijk gebed, waarna hadji Ali Al Touraihi ons zal verrijken met een recitatie van de heilige Koran. Vervolgens zal hadji Waiel Alkhateeb een lezing geven met als onderwerp "Paradijs, hel en het lot van de mens", wat een vervolg is op de lezingen ter uitleg van de hoofdstuk Yasin.

Na de lezing komen we aan bij het onderdeel met onze speciale gast. Op een interactieve wijze zullen wij allen zijn uitzonderlijke talent meemaken en ervaren.

We sluiten af met een hapje en een drankje. De bijeenkomst is rond 21:00 afgelopen. Het programma is zoals altijd voor zowel dames als heren, jong en oud.

Heb je nog vragen? Dan horen we het graag.

InshaAllah tot vrijdag 19:00!

Ws,
Ahlalbait Jongeren
Huis van de Koran - Stichting Alcauther

Afdrukken

Je moet je registeren om een opmerking te komen plaatsen. Dit kan simpel via de login knop rechtsboven in het menu.