Bijeenkomsten met Sayed Moustafa Al Qazwini - 30 november t/m 2 december 2018

In de naam van Allah, de meest Barmhartige de meest Genadevolle

In ere van de herdenking van de geboorte van de profeet der barmhartigheid: Mohammed (s) zal Ahlalbait Jongeren een bijeenkomsten organiseren met als gastspreker Sayed Moustafa Al Qazwini.

Klik hier voor het Facebook-event. 

Klik hier voor de biografie van Sayed Moustafa Al Qazwini

Vrijdag 30 november zal de bijeenkomst plaatsvinden in Dordrecht, bovenste verdieping van Grand café Leyaal. Inloop 18.30 uur. Start 19.00 uur. Einde 21.30 uur.

Zaterdag 1 en zondag 2 december zullen de bijeenkomsten plaatsvinden in het gebouw van Al Cauthar te Den Haag. De tijden voor beide dagen zijn gelijk. Inloop 15.00 uur. Start 15.30 uur. Einde 18.00 uur.

ONDERWERPEN
Vrijdag: Een intra-religieuze bijeenkomst met de aanwezigheid van twee topgeleerden Imam Elforkani en Sayed Moustafa Al Qazwini. Het onderwerp zal 'islamofobie' zijn. Hoe kunnen wij dit fenomeen het beste bestrijden in het licht van de moralen van de heilige profeet Mohammed (s). Ook hopen we te bespreken hoe we als mensen en moslims om kunnen gaan met verschillen.

Zaterdag: Het huwelijk en alles wat daarbij komt kijken o.a. de voorbereiding, behoud van een relatie, het belang van communicatie en begrip onderling, kinderen, en het omgaan met social media!

Zondag: Een bijeenkomst geheel gewijd aan de sociale rechtvaardigheid die de profeet Mohammed (s) heeft kunnen bereiken. Een rechtvaardigheid waarin mensenrechten, vrijheid, ontwikkeling, moralen en geloof centraal staan. Hoe heeft de profeet dit kunnen bereiken en wat kunnen wij daarvan leren?

De toespraken van de Sayed zullen in het Engels zijn. Zoals altijd is iedereen welkom: oud, jong, moslim of geen moslim, man en vrouw, en van alle nationaliteiten.

Vragen zijn zoals altijd welkom, alsook voorstellen of ideeën.

Tot dan!

Afdrukken

Je moet je registeren om een opmerking te komen plaatsen. Dit kan simpel via de login knop rechtsboven in het menu.