AJO Ramadan (online) programma 2021

In de naam van Allah, de Barmhartige de Genadevolle,
 
Hierbij willen wij jullie een gezegende maand Ramadan wensen! Moge Allah (swt) jullie daden accepteren en jullie imaan versterken.
Helaas zijn fysieke bijeenkomsten nog niet mogelijk. Daarom gaat AJO ook dit jaar een online programma organiseren om optimaal van deze heilige maand te kunnen profiteren.
 
 
 
Het programma bestaat hoofdzakelijk uit twee onderdelen:
 
1. Dagelijkse koranrecitaties
 
Het is enorm belangrijk om tijdens de heilige maand Ramadan de Koran te lezen. Van 19:00 uur tot 20:00 uur wordt daarom dagelijks een deel van de heilige Koran gereciteerd met Nederlandse ondertiteling.
 
2. Nederlands programma
 
Op diverse dagen organiseert AJO een Nederlands programma met een lezing en een interactief gedeelte. In principe is dit elke vrijdagavond, met als aanvulling nog een paar extra dagen in verband met de heilige dagen van Laylat Al Qadr. Verdere details volgen. Het programma begint om 22:10 uur en eindigt circa om 23:15 uur. De dagen zijn:
 
- Vrijdag 16 april 2021
- Vrijdag 23 april 2021
- Dinsdag 27 april 2021 - Geboorte Imam Hassan (a)
- Vrijdag 30 april 2021 - Voorbereiding op de 1e Laylat Al Qadr (waardevolle nacht)
- Zondag 2 mei 2021 - Voorbereiding op de 2e Laylat Al Qadr (waardevolle nacht) en overlijden Imam Ali (a)
- Dinsdag 4 mei 2021 - Voorbereiding op de 3e Laylat Al Qadr (waardevolle nacht)
- Vrijdag 7 mei 2021
 
Daarnaast ook:
 
- Houd onze social media kanalen in de gaten voor nog meer content. Denk aan filmpjes met uitleg of andere informatieve zaken.
- Eid Al Fitr
Wij gaan onze best doen om tijdens Eid Al Fitr ook een programma te organiseren, maar dat is nog even afhankelijk van de (corona) situatie tegen die tijd.
 
* VRAGEN *
 
Als jullie nog vragen hebben, dan horen we dat graag! Je kan ons altijd berichten op Facebook/Instagram of eventueel een mailtje sturen:
 
info [at] ahlalbait.nl
 

Afdrukken

Je moet je registeren om een opmerking te komen plaatsen. Dit kan simpel via de login knop rechtsboven in het menu.