AJO Ramadan bijeenkomst: de Koran, 9 april 2022

In de naam van Allah, de Barmhartige de Genadevolle,

De heilige maand Ramadan is nabij. Ons hart kan niet wachten om weer verbonden te zijn met deze magische, spirituele en bijzondere periode.

Op zaterdag 9 april organiseert AJO een speciale bijeenkomst waarin de heilige Koran centraal zal staan. Het boek wat ons de Goddelijke leiding en inspiratie heeft gegeven en blijft geven.

Hoe open staan wij om deze leiding te ontvangen? Welke lagen van de Koran kennen wij? Wanneer is de laatste keer dat wij ons daadwerkelijk in de betekenis en waarde van dit heilige boek hebben verdiept? Wij zullen tijdens deze avond een speciaal programma hebben om de ontdekking en verdieping te creƫeren en daarmee een start maken tot het begrijpen van de Koran.

Meld je aan via het volgende formulier: Klik hier

Om 18.00u is de inloop met de dagelijkse recitatie van een Juzz (deel) van de heilige Koran door Stichting Al Cauthar. Ons programma zal om 19.00u van start gaan.
Wij vragen jullie om je eigen Koran mee te nemen en een laptop/tablet. In groepsvorm zal jullie worden gevraagd een toegewezen hoofdstuk van de heilige Koran te onderzoeken. Meer informatie volgt tijdens de bijeenkomst.

Uiteraard gaan wij gezamenlijk bidden en staat jullie een heerlijke iftaar te wachten.

Op naar een leerzame, spirituele avond met veel gezelligheid. Tot dan!

Ws,
AJO

Afdrukken